• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

O Plug & playu

 

O plugplayDistributeri smo vrhunskih brendova za područje RH i Slovenije. Dugogodišnja suradnja s vrhunskim svjetskim brandovima (Loewe, Canton, Tivoli Audio, AVM, itd.) ali i mnogobrojni zadovoljni korisnici i partneri potvrđuju naš kvalitetni rad kroz godine. Naravno, sve to ne bismo uspjeli bez vrhunski obučenog osoblja s višegodišnjim iskustvom prodaje, instalacije i konzaltinga u opremanju audio-vizualnim proizvodima renomiranih svjetskih proizvođača. 

Ponosimo se kontinuiranom misijom čiji cilj je donošenje vrhunske multimedijalne zabave u domove i poslovne prostore naših korisnika, ali i briga za njih tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda, te briga i pomoć pri budućim nadogradnjama sustava. Dugogodišnje zadovoljstvo korisnika naših brandova ujedno je i nama najveće zadovoljstvo.

 

 

Pratite naš Facebook

Pošaljite nam poruku

Upišite vaše ime i prezime
Upišite broj broj vašeg telefona
Upišite adresu elektroničke pošte Adres e-pošte nije ispravna
Unesite vašu poruku

O Plug & playu

Naša misija je donošenje vrhunske multimedijalne zabave u domove i poslovne prostore naših korisnika, ali i briga za njih tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda, te briga i pomoć pri budućim nadogradnjama sustava.

Zaštita podataka posjetitelja

Podatke sakupljamo isključivo radi poboljšanja korisničkog iskustva, a za njihovu tajnost i brigu odgovoran je DPO (data protection officer) unutar tvrtke.

Adresa

Plug & Play
Bednjanska 8, 10 000 Zagreb

  +385 1 4829 552
  info@plugplay.hr
Po-Su: 8.00 - 16.00

Poveznice na brendove

Loewe
AVM
Canton
Vandersteen