canton

 Želja nam je stvoriti najbolji zvučnik za svaki ukus i svaki proračun

 


 O Cantonu

 

o-cantonuPriča započinje poput još jedne bajke. Danas već davne, 1972. godine, četvorica hi-fi entuzijasta okupljaju se u bivšoj seoskoj školi u Weilrodu blizu Frankfurta, Njemačka, s jednom vizijom i jednim ciljem. Naime, želja im je bila stvoriti najbolji zvučnik za svaki ukus i svaki proračun. Obzirom da tvrtka i danas ima svoje sjedište na istoj lokaciji, možemo reći da se san složne četvorke
Hubert Milbers - Management, Otfried Sandig - Marketing, Sales, Wolfgang Seikritt - Development i Günther Seitz – Technology, pretvorio u stvarnost. Tvrtka je u svojim počecima imala 35 zaposlenika koji su sklapali prve zvučnike, a danas je najbolji i najprodavaniji njemački proizvođač zvučnika. Kako od prvih dana, tako i danas, tvrtka raste zajedno sa svojim korisnicima, prilagođavajući se potrebama vremena i tržišta, postajući vrhunskom tvornicom za proizvodnju audio proizvoda najviše klase. Prirodnim i logičnim razvojem tvrtke, širi se i proizvodni asortiman koji danas obuhvaća više grupa proizvoda:

• HIFI – vrhunski kućni HIFI program
• Home Cinema – program proizvoda za kućno kino
• Wireless HIFI – bežični audio program
• Pro House – audio program za stropnu i zidnu instalaciju
• Reference K – najviši (Referentni) razred HIFI zvučnika i pribora
• Auto program – premium program za partnere (Škoda)

Više o tvrtki pogledajta na službenim stranicama Cantona.

 

O Plug & playu

Naša misija je donošenje vrhunske multimedijalne zabave u domove i poslovne prostore naših korisnika, ali i briga za njih tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda, te briga i pomoć pri budućim nadogradnjama sustava.

Adresa

Plug & Play
Bednjanska 8, 10 000 Zagreb

  +385 1 4829 552
  info@plugplay.hr
Po-Su: 8.00 - 16.00

Poveznice na brendove

Loewe
AVM
Canton
Vandersteen