LOEWE Logo sw

Ključno za uspjeh Loewea je kombinacija visoke tehnologije, dizajna, kvalitete i jednostavnosti korištenja.

 


LOEWE televizori 


LOEWE zvuk i ostalo 


 

O tvrtki LOEWE

 

 

Neue Fertigungslinie 2

Od 1923. godine.

Mi smo izumili televizore. I to nije sve.

Prije više od 80 godina, LOEWE je izumio televiziju, sačuvali smo naše “Made in Germany” obećanje. Razvoj, proizvodnja i servisni odjeli još su uvijek smješteni u Kronachu (Gornja Frankonija). Loewe sustavi su dizajnirani da traju i imaju naglasak na ekonomsku potrošnju energije. Modularna tehnologija, vrhunski materijali, precizna obrada, redovito ažuriranje softvera i ne manje važno, bezvremenski dizajn, jamče dobar osjećaj posjedovanje održivog proizvoda.

Kvaliteta u savršenstvu.

Naša filozofija: Ključno za uspjeh LOEWEA je kombinacija visoke tehnologije, dizajna, kvalitete i jednostavnosti korištenja. Proizvodi se odlikuju čistim, preciznim i elegantnim oblicima, koji zadržavaju svoju kvalitetu izrade tijekom cijelog vijeka trajanja, a već su osvojili više od 200 međunarodnih nagrada za dizajn.

Proizvodi koji su uzbudljivi.

"Najljepši OLED TV na svijetu." Njemački premium proizvođač zabavne elektronike, predstavlja televizore s potpuno novom tehnologijom slike na IFA 2016 u Berlinu. Osim toga, Loewe dodatno proširuje svoju audio gamu zvučničkih sustava i subwoofera.

OLED (Organic Light-Emitting Diode) tehnologija pruža savršene crne, autentične boje, široki kut gledanja i iznimno tanak dizajn televizora koji je energetski učinkovit i ekološki prihvatljivi.

Više informacija potražite na službenim stranicama LOEWE.

O Plug & playu

Naša misija je donošenje vrhunske multimedijalne zabave u domove i poslovne prostore naših korisnika, ali i briga za njih tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda, te briga i pomoć pri budućim nadogradnjama sustava.

Adresa

Plug & Play
Bednjanska 8, 10 000 Zagreb

  +385 1 4829 552
  info@plugplay.hr
Po-Su: 8.00 - 16.00

Poveznice na brendove

Loewe
AVM
Canton
Vandersteen