Vandersteen-Logo2

 VANDERSTEEN AUDIO dizajnira i proizvodi uređaje koji su i vremenski i fazno točni

 


 O VANDERSTEENU

 

VLR 0713 1

VANDERSTEEN AUDIO uvijek je bio i uvijek će biti tehnološka tvrtka. VANDERSTEENOVI zvučnici desetljećima su bili izgrađeni oko patentiranih reflection-free aerodinamičnih srednjotonaca Richarda Vandersteena, koji i dalje ostaju temelji nisko-distorzirane muzikalnosti. Kabineti s minimalnim pregradama, dvostruko-ožičenje, šiljci na podnožju koja smanjuju rezonanciju, skretnice s baterijskim napajanjem, subwooferi s visokom propusnošću i snažni bas zvučnici s ugrađenim sobnim EQ-om samo su neke od inovacija koje su proizašle iz Vandersteen Audio zvučnika proizvodi.

Konstrukcija zvučnika tvrtke Vandersteen Audio danas je izgrađena oko najnaprednijih dinamičkih upravljačkih programa ikada, patentiranih Perfect-Piston ™ upravljačkih programa isključivo u Vandersteen Audio modelima Model 7 i Model 5A Carbon. Richard Vandersteen proveo je 10 godina u razvoju ovih Perfect Piston zvučničkih jedinica, koje koriste potpuno jedinstveni sendvič (od ugljičnih vlakana / balsa drva / ugljičnih vlakana) koji osigurava savršenu izvedbu i točnost zvučnika bez zvučnih koloracija u metalnim membranama.

Ove inovacije ilustriraju razliku između zvučničke tvrtke i prave tehnološke tvrtke, i počinje opisivati zašto je slušanje zvučnika VANDERSTEEN AUDIOA i elektronike tako transcendentno, jedinstveno glazbeno iskustvo. Nezaboravno iskustvo koje se ističe u svijetu proizvoda koji su svi "dobri".

VANDERSTEEN AUDIO dizajnira i proizvodi proizvode koji su i vremenski i fazno točni. Svaki VANDERSTEEN zvučnik osmišljen je da bude istinit i točan prema signalu dobivenom od pojačala, ali s nenadmašnom prirodnom muzikalnošću i "Dimenzionalnom čistoćom". Svi Vandersteen proizvodi su ponosno dizajnirani i proizvedeni u SAD-u, u Hanfordu, CA.

Više o tvrtki pogledajta na službenim stranicama VANDERSTEEN.

 

O Plug & playu

Naša misija je donošenje vrhunske multimedijalne zabave u domove i poslovne prostore naših korisnika, ali i briga za njih tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda, te briga i pomoć pri budućim nadogradnjama sustava.

Adresa

Plug & Play
Bednjanska 8, 10 000 Zagreb

  +385 1 4829 552
  info@plugplay.hr
Po-Su: 8.00 - 16.00

Poveznice na brendove

Loewe
AVM
Canton
Vandersteen